fbpx

Yoga games arrangeras av Skandinaviens största yogaarrangör The Nordic Yoga Conference. Förutom konvent i Göteborg och Stockholm så har de yogaresor till New York och Frankrike. Jag drömmer ju om att åka på en yogaresa till Bali men New York hade inte varit fel det heller!

Jag har länge sneglat på Yoga games konventet i Stockholm men inte riktigt tyckt att jag varit tillräckligt mycket yogi för att åka dit. Vilket trams! Så den 24-26 april drar familjen till Göteborg och kombinerar yoga med kompisträff och ett besök på Liseberg. Det ska bli så spännande!

Vill du hänga med? Ange koden globalyogaNellie så får du 300 kr i rabatt när du bokar biljett till både lördag och söndag. Ju tidigare du bokar desto billigare är det. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Jag yogade en termin på Ashtanga Syd och de brukar varje år göra yogaresor till Spanien och Indien ( tror jag det är) och det låter så otroligt skönt

    Kram Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *