fbpx

Något av det bästa jag vet är att vara ute i naturen. Antingen med familjen på en utflykt, på en löprunda på någon smal stig eller på en längre vandring. Vi bor intill ett stort friluftsområde där det finns ett antal motionsslingor, fina grillplatser och en härlig naturlekplats och nu för tiden blir det oftast familjeutflykt till just lekplatsen, helst med en god matsäck och lite ved så vi kan grilla korv.

Ibland glömmer jag bort vilken oerhört vacker natur vi har i vårt land, hela vägen från norr till söder om än av ganska olika karaktär. De senaste veckorna har jag varit rätt trött på vädret här i Skåne och jag drömmer mig allt som oftast bort antingen till snöklädda berg eller till ett varm och soligt land. Det är ju inte vidare charmigt med regn från sidan och riktigt grådaskigt väder men en får göra det bästa av det. Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder, eller hur?!?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *