fbpx

Efter en andra graviditet och förlossning så är jag mycket fascinerad av kroppen och allt den klarar av. Min kropp har tagit mig igenom två graviditeter i princip helt obehindrat så när som på den sista veckan då jag började pusta lite när jag skulle knyta skorna. Jag har klarat av två förlossningar utan större komplikationer med endast mindre känningar efteråt. Och redan nu, två veckor efter den senaste förlossningen känner jag mig stark, även om jag saknar mycket av styrkan jag haft tidigare. Inte helt logiskt, jag vet.

Det mest slående förändringen är nog ändå synen på min kropp. Jag älskar den precis som den är! Visst har den lite mer fluff än vanligt och nej jag kan inte ha mina vanliga byxor och i ärlighetens namn är jag inte helt bekväm med det, men jag tycker ändå att min kropp är helt fantastisk. Kroppen är så mycket mer än hur den ser ut, det är min stora insikt!

Passande nog så såg jag att YOGAMOM365 denna månad uppmärksammar just det här om att älska sin mammakropp.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Bra där Nellie! Det är så härligt när man gör sina insikter och ännu skönare när man kommer tillfreds med sig själv.
    Och vilken superfin bild på er! Fina tjejer har han, Erik! 🙂
    Stor Kram!

  2. Så fina ord Nellie!

    Har tagit mig tiden att läsa igenom dina inlägg de senaste veckorna. Har inte hunnit läsa bloggar alls. På bloggfronten delar vi en önskan, att vara del av ett bloggnätverk. Jag hra tom funderingar på att starta ett eget… Hmmm, tåls att fundera vidare på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *