fbpx

Tänk att jag igår knallade runt med en del av Sveriges PT-elit. Och blev inspirerad av en rad olika föreläsningar om hälsa från olika vinklar. Och drack bubbel och åt tårta med the Academy. Ett steg i taget mot drömmen om att jobba med människor och hjälpa dem mot en bättre hälsa.

Vi firade även det nya samarbetet mellan B.A.B.Y. och the Academy med tårta som Malin fixat. Den mumsade jag på samtidigt som jag pratade med kostrådgivar-Kristina. 🙂 Det har också varit jättekul att hänga med de andra B.A.B.Y.-tjejerna och andra nya bekantskaper som har samma passion för hälsa och träning som jag.
Idag blir det fortsättning av föreläsningar och mingel, samtidigt som själva mässan öppnar och jag ska försöka hitta Emma, Vevve och Peter i vimlet. Min vän Marianne som lurade hit mig från första början kommer också så jag hoppas kunna hitta även henna bland alla träningsfanatiska människor.
Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *