fbpx

Jag börjar bli sugen på att baka lussebullar, dricka glögg och julpynta här hemma men idag har jag drömt mig tillbaka till den härliga sommaren vi hade. Min bror har redigerat sin första film av material från segelsemestern i somras då min pappa seglade från Blekinge, upp till höga kusten och tillbaka och vi i familjen löste av varandra under resans gång. Jag är så imponerad av att han fått ihop en så bra film att jag vill dela den här med er.


Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Men wow! vad fint!! Jag är också imponerad! Och nu längtar jag till sommaren….. 🙂
    Hälsa honom att detta var superfint! Hoppas han fortsätter.
    Kram Jennica

  2. Wow – fab film! Vilket fantastisk minne för er alla. Hade själv aldrig klättrat upp i masten, men alltför konsten. Hälsa bror din att detta gjorde han bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *