fbpx

Det är bara fler och fler i min bekantskapskrets som blir intresserade av yoga. Kanske har jag något med det att göra? Ja, hoppas kan man ju alltid! 🙂 Jag har också märkt att det fortfarande är många som VILL yoga men som inte vet riktigt hur. Jag har provat ett gäng olika appar och webbsidor för att få inspiration och hjälp när motivationen tryter och tänkte tipsa om dem jag gillar bäst. Nu för tiden yogar jag oftast efter eget huvud men ibland kan det vara skönt att ha någon annan som berättar vad jag ska göra.

Pocket yoga (app)
> animerad snygg grafik
> bra bakgrundsmusik
> tydliga instruktioner på engelska
> bra för nybörjare
> få antal sekvenser

Yogobe (webbsida + app med videos)
> många videos att välja på
> hög kvalitet på sekvenserna/instruktörerna
> det kommer ständigt nya videos
> lite onödigt tunga videos
> rätt hög månadskostnad

En av de mest visade videon på Yogobe finns även på Youtube. Det heter Happy hips och är en riktigt bra sekvens på knappt 20 min med fantastiska Johanna Andersson.

Runners yoga (app iPhone/iPad)
> tydliga instruktioner på engelska
> mindre avancerade positioner
> fåtal korta sekvenser

Jag har även fått tips av yogafrälsta Sara om Yogalo men har inte testat själv ännu.

Finns det fler appar/webbsidor som är bra? Tipsa gärna i så fall! 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *