fbpx

Vi har firat far riktigt ordentligt idag. Först blev det en smarrig frukost med paketöppning. Sen ville pappan i familjen gå på en skogsutflykt och då gjorde vi så klart det. Efter lunch så bakade jag och lill-tjejen rulltårta, pappans favorit med hallon. Efter tårtan fick vi lite extra energi och satte upp både hyllor och tavlor som legat och väntat bra länge nu. Så skönt!

Jag är så tacksam över min fina familj. Vi hjälps åt, med allt (ja självklart inte alltid men för det mesta). Vi stöttar varandra, och vi uppmuntrar varandra att följa våra drömmar. Jag är rätt säker på att vad som än händer så kommer vi att ta oss igenom det tillsammans.

Stort GRATTIS till alla pappor där ute!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *