fbpx

Under den teoretiska grundutbildningen i anatomi och fysiologi på the Academy så blev jag så vansinnigt sugen på att träna styrka igen. Min första tanke var att vänta med det till bebisen är född men det har jag ingen lust med, och det finns heller ingen anledning att göra det. Det är ju definitivt inte fel att ha lite bättre styrka när jag ska gå och vagga bebis dagarna i ända en tid framöver. Så, nu har jag gjort ett träningsschema för att väcka musklerna till liv, de har legat i dvala alldeles för länge!

Måndag: styrketräning hemma – axlar och armar
Onsdag: styrketräning hemma – ben och gravid-core
Torsdag: kondition + styrka på gymmet – axlar och armar
Söndag: styrketräning hemma – ben och gravid-core
Ja, jag vet att det kan verka ambitiöst med fyra pass i veckan men baserat på riktlinjerna för träning för gravida så kommer passen inte vara så intensiva, och inte heller så långa så då får det bli några fler pass istället. Sen gillar jag att satsa lite för högt snarare är lite för lågt. Då är det större chans att fler pass blir av. Vi får väl se hur det går…nästa vecka smäller det!

Morgonyogan kommer jag fortsätta med alla veckodagar för den har blivit en vana som jag inte kan vara utan. Jag känner mig så mycket piggare och mer fokuserad och det är värt rätt mycket.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *