fbpx

Det var värst vad denna veckan försvann! Det kan till viss del bero på att jag blev matförgiftad i tisdags morse och därmed ”tappade” ett och ett halvt dygn. En förrädisk bjudmacka på ett frukostseminarie gjorde att jag i tisdags fick lämna jobbet tidig eftermiddag, som tur var med en chaufför i min egen bil (ibland ska en ha tur!). Det var tud det för vi hann inte hem innan det satte fart på riktigt, så jag fick hänga ut med huvudet genom bildörren och se lunchen breda ut sig över vägen. Jo då, bilen stod stilla men det for andra bilar förbi i 80 knyck bara ett par meter intill. Usch, det var verkligen ingen rolig eftermiddag/kväll!

I går hade jag inte mycket till energi men gjorde mitt bästa för att få i mig lite energi i alla fall, i form av nyponsoppa, rostat bröd och kokt ris. På kvällen vågade jag mig på fisksoppan som jag dagen innan hade tyckt var supergod. Det var den igår också när jag åt den, men efter ett tag var magen inte riktigt lika glad längre. Nu är det redan torsdag kväll och jag börjar äntligen känna mig återställd.

Ett hett tips till er alla, ät aldrig bjudmackor. There is no such thing as a free sandwich!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *