fbpx

Idag har jag träffat en massa härliga B.A.B.Y.-tjejer och såklart Malin Nylén, the B.A.B.Y. mama. Vi har sprungit tillsammans, ätit lunch, tränat med Blossom och pratat om framtiden för B.A.B.Y. Runners Tem. Jag och Pernille tog tåget till Stockholm igår och har bott på Mornington hotell i Bromma. De har en tydlig träningsprofil och ett stort gym längst upp i huset. Eftersom jag vaknade tidigt i morse och kände mig sugen på yoga så jag smög ut ur rummet (för att inte väcka Pernille) och begav mig ut på en promenad. När gymmet öppnade (kl 06) gick jag dit och letade upp en någorlunda passande plats för yoga och satte mig på mattan. Jag blev dock rätt distraherad både av strålkastarljuset och rockmusiken i så jag valde att låta mig ledas av en Yogobe-klass istället för att köra min egen sekvens. Efter en varm dusch så smakade det riktigt bra med en god hotellfrukost.

Det har varit superkul att träffa alla andra initiativtagare som har egna grupper Sverige över, från Östersund i norr, till oss i Malmö i söder. Jag har just landat i soffan ska snart krypa ner men först ska jag smyga in och pussa lite på lill-tjejen som sover sött.

Några av B.A.B.Y.-tjejerna; Lotta, Emma, Erica, Pernille och Helena
Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *