fbpx

Det är (naturligtvis) mycket prat om semester så här mitt i sommaren och jag själv börjar min semester nu. Egentligen tycker jag att det är lite synd att många verkar leva ut under semestern och resten av året är bara en transportsträcka dit. Jag önskar att fler (inklusive jag själv) kände att dagarna mellan semestern (ja helgen också för den delen) är spännande och energigivande och  att semestern (och helgen) är lite som grädden på moset. Hur känner ni?

I sex veckor ska familjen vara tillsammans och förhoppningsvis ska vi göra en massa roliga saker blandat med lite fix hemma. Vi började fixet förra veckan med att sälja en massa saker på Blocket och vi hade sådant flyt så på onsdagen var allt borta vi annonserat om borta och vi var 4000 kr rikare. Det är verkligen win-win med begagnatmarknaden, det är så befriande att göra sig av med saker, även de som en har svårt att skilja sig från. Det finns dock fortfarande ett par saker till som vi vill bli av med så det blir nog ett par sälj-annonser till inom kort.

I dag har vi haft stora ogräsrensardagen. Fyra fyllda sopsäckar senare så är det största horderna borta. Även detta var väldigt befriande att bli av med.  Jag har låtit det växa fritt eftersom vi någon gång ska bygga ut vårt förråd och då vet vi inte hur mycket som blir kvar av ”ogräsytan”. Idag insåg jag att det kanske tar ett par år innan vi kommer dit och då är det ju lika bra att göra det bästa av det fram tills dess. Nu har vi fått helt nya ytor att jobba med och samtidigt upptäckte vi att det gömde sig en massa solvarma röda smultron bakom ogrässnåren, och tyvärr även en himla massa mördarsniglar.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *