fbpx

Denna helg har det blivit mycket yoga. För mitt vanliga pass på lördag morgon och idag även ett yogapass för löpare med Coach K Runners. Det är alltid lika roligt att leda pass med nya yogautövare, speciellt när de vanligtvis tränar något annat. De flesta blir förvånande hur ”jobbigt” det är rent fysiskt och de flesta verkar gilla det. Idag var inget undantag.

Vi fokuserade lite extra på fötterna detta pass och det kan verkligen vara riktigt utmanande, men välgörande. Efteråt. Tänk att vi går på våra fötter hela dagen och vi förväntar oss att de ska bära oss överallt. Det minsta vi kan göra är att ge dem (fötterna alltså) lite extra omsorg lite då och då.

Tack Suz för att du bjöd in mig att yoga med er igen och tack för bilderna. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *