fbpx

Denna maj månad har jag ju hakat på två olika utmaningar, båda med en upphovskvinna vid namn Sara. Hur har det gått då? Inte riktigt så bra som jag hade hoppats på, men det är helt ok i alla fall. För min del handlar det inte om att följa en strikt plan. Jag ser det mer som inspiration till motivation och ett tillfälle att prova nya saker, och kanske omvärdera invanda mönster.

Träningsplanen var att motionera minst 30 varje dag med antingen yoga, styrka och någon forma av konditionsträning. Jag har kommit igång lite lätt med morgonträning som jag funderat på ett bra tag och det känns hur bra som helst. Mina egna löppass har gått i skogen och det har varit riktigt härligt. Ingen prestation, ingen tidtagning, ingen musik. Bara jag och skogen, och mina nya terrängskor. Dessa två saker är definitivt något jag tar med mig framöver, kanske det till och med kan bli en kombination under sommarledigheten. Terränglöpning på morgonkvisten, det låter riktigt fint det!

Om lite mer än en vecka så är det dags för årets bästa lopp, Kullamannen. Jag håller mig dock fortfarande till den kortaste sträckan på 6 km. Men en vacker dag, då ska jag minsann var med på den dubbla sträckan. Just wait and see…! 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *