fbpx

Denna maj kommer gå i träningens tecken. Jag har lagt om mitt jobbschema så att jag ska kunna komma ut på morgonjogg 2 dagar i veckan. Första gången var i måndags denna veckan och jag ska inte säga att det var lätt men väl ute så var det så klart jätteskönt. Det svåraste är ju oftast som bekant att komma ut genom dörren. Jag har länge tänka att det skulle vara skönt att träna på morgonen, innan jobbet, så jag vaknar ordentligt och så att det blir av. Men det har suttit långt inne. Nu var det vårens intåg och Saras utmaning Inte så himla fasansfullt jobbig maj som fick igång mig. Samtidigt har jag ju hakat på en annan Saras detox och grejen är att de funkar jättebra att kombinera.

Inte så fasansfullt jobbig maj innebär:
7 styrkepass

7 terrängpass

7 rörlighetspass

7 morgonjoggar

3 av något man aldrig gjort förut

Hittills har jag klarat av 2 morgonjogg, 1 rörlighetspass och 1 styrkepass, så jag ligger lite efter. Detoxen har gått sisådär, ett par mackor med smör har redan slunkit ner. Men jag är inte allt för bekymrad över det, det gäller ju bara att göra medvetna val och smörmackorna var ett sådant.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *