fbpx

Från tidig förmiddag till sen eftermiddag har jag påtat i trädgården idag, med undantag från ett par kortare stunder för att äta och umgås med resten av familjen. Det går framåt det gör det, fast snabbt går det verkligen inte. Idag var det vår ena slänt som fick sig en rejäl omgång. Nu återstår bara att hitta lite mer växter att plantera.

Efter en riktig smarrig kvällsmat som bestod av kalkonfilé med en ljummen potatissallad (med äpple, zucchini och vårlök) och fänkålssallad så var det skönt att slappa en stund i TV-soffan. Idag blir det dock en tidig kväll, jag är sådär härligt trött i kroppen som man blir efter ett sådant dagsverk. Det är vad jag kallar vardagsmotion. God natt!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *