fbpx

April börjar lida mot sitt slut och så även Saras utmaning som jag skrivit om tidigare. Jag är nu uppe i 30 pass i så resten av april kan jag unna mig att bonusträna. Jag måste säga att det inte har varit en särskilt jobbig månad träningsmässigt och jag reflekterar över varför jag känner så. Borde det inte ha varit det? Har jag mesat? Så här känner jag ofta och jag tränar hela tiden på att vara nöjd med de träningspass jag har gjort. Vissa pass är korta och andra mindre ansträngande, och nu när jag tittar tillbaka så tänker jag att jag kanske varit för ”snäll” med vad jag kallat ett träningspass. Men i nästa andetag tänker jag att det är ju bara jag själv som avgör det! De lättare och kortare passen räknas de också. Kanske är det till och med är så att de behövs för att skapa balans?

Dag
Aktivitet
Måndag 21/4
Yoga
Tisdag 22/4
B.A.B.Y-löpning
Onsdag 23/4
Lite av varje
Torsdag 24/4
Morgonyoga + armstyrka
Fredag 25/4
Simning + traillöpning
Lördag 26/4
Morgonpromenad + Yoga
Söndag 27/4
Långpromenad
Framöver kommer det bli mer löpning av som förberedelse inför Kullamannen 2014. Det ska bi kul att springa in de nya terrängskorna och att köra lite längre och fläskigare pass. Det känns som om det behövs. Förhoppningsvis har jag lagt en bra grund att stå på så jag slipper få ont i höfterna (eller någon annan stans för den delen).

I morgon blir det bildkavalkad från denna underbara söndag som spenderats med vänner ute i det underbar vårvädret. Vi har varit på kosläpp, gått långpromenad i skog och vid hav och ätit jättegod mat.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Bra kämpat! Så duktig du har varit! Klart att även de "enklare" passen räknas, de behövs de med. Hoppas nu att du slipper få krångel med höfterna, du har ju varit duktig och kört just de där enklare passen. Jag tror de har varit bra för dig! Och du såg grymt "fit" ut när vi sågs! 🙂
    Stora kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *