fbpx

Det var falskt alarm. Idag vakande jag med en bättre känsla i kroppen och ju längre dagen har gått desto bättre känns det. Hurra! Jag firade med att ge mig ut på en tur i det underbara lilla skogsområde intill där vi bor. Jag promenerade med Saras senaste pod i öronen och kände mig så pigg och energisk att jag sedan kickade igång min löpning-spellista och joggade en runda också. Efter en dusch och lite kvällsmat så är jag redo för helg!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Vad skönt att höra att det var falskt alarm! …och vad härligt att läsa att du kom ut på en härlig promenad-jogg-intervallare. Hepp hepp!

    Jag har förresten beställt solsken, fågelkvitter och vårdofter tills vi kommer på söndag. Bra va?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *