fbpx

Vissa dagar drar jag igång den ena baket efter det andra och då finns det ingen hejd på mig. Hela köket är helt uppochnervänt och byttorna fylls med både det ena och det andra. Någon som känner igen sig? Sist jag hade bakmani så blev det bland annat en snickerskaka som jag sett hos Malin, som i sin tur hade hittat receptet hos Hanna (så klart!). Malins blogg har jag nyligen hittat till via levnadsglada Sara och henne fick jag upp ögonen för när jag började läsa Jessicas blogg mer regelbundet. Gotta love blogg-världen, eller hur?!

Ok, tillbaka till snickerskakan. I ärlighetens namn så blev min variant kanske inte helt lyckad. God blev den absolut, men den delar sig på mitten och spricker väldigt lätt och blev mer småbitar än fina kakbitar. Några lyckades jag i alla fall skära i någorlunda snygga bitar (det är de ni ser på bilderna nedan). För recept hänvisar er till ursprungskällan denna gången. Det blir nog bäst så. Man kan ju inte lyckas jämt eller hur?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *