fbpx

Idag har jag representerat B.A.B.Y runners team Malmö tillsammans med Pernille och Ida på Nöjesteatern i Malmö. Vi var på ett inspirationsevent som Coop gör tillsammans med Vårruset och Martina Haag för att inspirera Coops medlemmar till mer hälsosamma vanor. Vi har delat ut flyers och pratat med besökarna om löpning och bjudit in dem till våra träningspass. Många var intresserade och tyckte det lät jättekul att springa i grupp. Vi får väl se hur många som dyker upp i Facebook-gruppen och på passen framöver.

Först pratade coops matinspiratör Sara om vikten att få in mer grönsaker i sin kost. Hon tipsade om att ändra små saker i sin kost lite pö om pö och på så vis förbättra sina matvanor på lång sikt. Det tror jag också på, långsiktig förändring gör man stegvis. Martina lyckades inspirera mig att vilja springa maraton, speciellt i Italien eller Frankrike. Som hon uttryckte det, ”det är ju bara en mil, gånger fyra”. Och efter varje sprungen mil får man stanna och stretcha och byta presenter med sin springkompis. Det låter ju genomförbart. Ja, kanske inte nu men om ett tag framöver….

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *