fbpx

Jag har känt ett tag att min kropp behöver mer yoga. Ändå har den inte fått det. Varför? Det är så lätt att ignorera kroppens signaler men det slår alltid tillbaka. Idag har jag legat större delen av dagen i soffan eller sängen p.g.a magont och matthet. Jag såg till att komma ut på två kortare och lugna promenader i hopp om att kroppen skulle vakna till liv men det hjälpte tyvärr inte. Då bestämde jag mig för att avsluta kvällen tidigt och göra en yogasekvens innan sänggående. Så här såg den ut:

15 min yoga
Barnets position 10 andetag
Stående hund 10 andetag
Full framåtböjning 10 andetag
Halv solhälsning 5 varv
Hel solhälsning 5 varv
Halv brygga 10 andetag
Knä mot bröst 10 andetag
Liggande twist 5 andetag /sida
Djupavslappning 10 andetag *4

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *