fbpx

Denna kärlekens dag har det varit jobb, simning och massa god mat. Dock gjorde vi avsteg från måltidsplanen och gjorde lax i ugn med rostad potatis och broccoli istället för raw tacos. Jag kände att min kropp ville ha varm och robust mat. Detta trots att jag ätit riktigt ordentligt tidigare under dagen, ja till och med två mellanmål; både chiapudding med blåbär och citrussallad med cashewgrädde. Det var kanske utmattningen efter simningen som sade sitt, det var nämligen rejält ansträngande i dag, men samtidigt jätteskönt att känna pulsen och trötta muskler.

Nu blir det en romantisk komedi i soffan tillsammans med maken. Jag önskar er alla en riktgt fin avslutning på alla hjärtans dag!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *