fbpx

I dag har det varit oändligt mycket pulsande i snö. Det har snöat konstant sedan vi kom hit till Idre och nu ligger det massor av lössnö i backarna. Så trots att det är varit kallt och blåsigt även i dag så har vi haft superkul i backen. Det är ju inte helt lätt att åka i en pist som mer ser ut som en off pist-backe. Svårt men kul, och betydligt mer ansträngande än vanlig pist-åkning. Jag har fastnat i flera djupa snödrivor och vid ett tillfälle hittade jag absolut inget fäste någon stans i den djupa lössnön så maken fick till slut dra mig ut i pisten igen. Jag var dessutom kissnödig och hade fullt sjå med att hålla tätt. Efter kvällsmat och en lång dusch med bastubad så känner jag mig härligt matt i kroppen.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *