fbpx

Nu är bilen snart packad och vi ska styra kosan mot de svenska fjällen. Idre, är vår destination. Jag har inte varit där sedan unga år och det har hänt mycket sedan dess. Bland annat har Pernilla Wiberg ett hotel där. Personligen föredrar jag alperna framför de svenska fjällen men jag inser också fördelarna med det senare. Jag tänker att om backarna i Idre duger till Pillan så duger de nog till mig.

Jag kommer självklart uppdatera er om var vi har för oss om dagarna och förhoppnings visa lite härligt krispiga vinterbilder. I takboxen har vi packat längdskidor, slalomskidor och snowboard, så det ska nog finnas tillräckligt med aktiviteter att sysselsätta sig med. Om det skulle vara brist på snö så har vi även med oss badkläder. Fast det kan ju vara skönt med ett bad efter en dag i backen också.

Så här såg det ut förra året i Sälen. Jag hoppas på samma vita vackra vinterlandskap även i Idre.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Brrr….ser kallt ut – men väldigt vackert! Hoppas ni får det superdupermysigt med massor av snö så att ni kan åka på längsen och tvärsen. Och att Maja kan åka massor av pulka!
    Stora KRAMAR till er allihop!

  2. Och du åker bräda! Cooooooolt!
    Ha det så himla, himla underbart!
    Och japp, det gick bättre än väntat med löpningen igår. Och idag äter jag fruktsallad med yoghurt istället för choklad!!!! Herregud vad är det som händer?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *