fbpx

Det kom 12 härliga tjejer som var med och tränade och sprang med oss i ett kyligt och halvdunkelt Bulltofta. Det var fler än jag hade hoppats på! Pernille började med uppvärmning följt av löpskolning och sedan blev det intervaller på en rund bana. Man kunde välja på två olika långa intervaller beroende på hur van löpare man är. Timern var ställd på 1 min + 30 s så var och en kunde välja om de ville springa 1 min och gå 30 s eller tvärt om. Vi körde sammanlagt 10 intervaller tillsammans. Alla körde på efter bästa förmåga och det var verkligen härligt att se hur alla hängde med och kämpade, hela vägen. Sen blev det styrka med Ida som utmanade benen lite extra med bland annat knäböj och upphopp. Därefter lade vi inte en sista spurt och körde stafett-sprint-intervaller i lag om 3. Anslutningsvis ledde jag en serie med dynamisk rörlighet för att komma ner i varv och sträcka ut kroppen.

Jag tycker att det blev en riktigt lyckad kväll och jag ser redan fram emot nästa vecka! Finns det kanske någon som bor i Malmötrakten som känner att det hade varit kul att vara med, gå då med i FB-gruppen där det finns mer info om när och var vi ses.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *