fbpx

Det kan ju låta högst pretentiöst med raw food kakor på barnkalas och många tänker säkert; men herregud, slappna av och är lite gräddtårta. Det gjorde vi också! Visserligen var det ingen vanlig tårta utan små minitårtor av en rulltårta (bakad på mandelmjöl). Det bjöds dessutom både på banakaka och ”grova frukostbullar” med ost och smör. Bullarna blev godare än väntat. Under själva bakningsprocessen var jag högst tvekam till att de skulle gå att äta över huvud taget. Degen var så kompakt och ”bullarna” verkade inte jäsa som de skulle, men de blev helt ok till sist. Lite kompakta var de allt, fast det berodde nog mest på alla frön och gotttigheter i degen.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Jag hoppas att Maja blev nöjd med sin födelsedag och att hon hade en finfin dag!
    Kul med dockvagnen, jag hade en precis likadan när jag var liten tror jag. Fick den när jag fyllde 4 tror jag. 🙂
    Kram kram!

  2. Jag skulle gärna gå på ett raw food kalas! Själv åt jag en god prinsesstårta på sex års kalaset igår… Gott var det och med sunt förnuft!

    Ha en fin kväll
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *