fbpx

Jag har två minuter innan min skärmtid går ut idag så detta blir ett kort inlägg. Jag var inte sugen på att ta mig ut och jogga i kväll, men eftersom det stod på schemat (och jag vet ju att det är jätteskönt efteråt) så blev det så i alla fall. Det stämmer verkligen att det svåraste är att att ta sig ut.

Väl ute i mörkret så blev det en långsam runda på 20 min följt av en kvart coreträning med NTC appen. Som avslutning en guidad meditation på spikmattan. Trots att det satt långt inne så blev det ett riktigt skön träningspass, på precis lagom nivå. Det här känns bra!

Detta veckan är det uppladdning, om en vecka drar vi igång B.A.B.Y runners team Malmö.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Åh, vad du är duktig! Det är såå svårt att ge sig ut och springa en kväll som den här, när man dessutom inte alls känner för det. Belöningen är ju att man känner sig extra extra nöjd. Bra jobbat!!
    Stora KRAMAR!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *