fbpx

Det är måndag och då står det yoga på veckoschemat och det är också precis vad min (arma) kropp behöver. Denna morgon vaknade jag med en stel nacke och rygg och fick börja dagen med en varm vetevärmare på axlarna. Det har sedan fixats lite här hemma, jag har träffat Jennica och grejat med bokföringen för det företag vi haft ihop och som vi nu håller på att avveckla, jag har pratat i telefon med en mycket kär vän som  har en det rätt tufft just nu och jag har ätit plättar hemma hos min mamma och pussat lill-tjejen som ska sova över hos mormor godnatt.

När jag landade hemma strax efter kl 19 så funderade jag på vad jag ville ha ut av denna kvällen, sista kvällen på jullovet. Att det skulle bli yoga av var ju redan bestämt och då tyckte jag att det passade bra att köra lite hemma SPA som uppladdning. Det blev ansiktsskrubb, ansiktsmask, hårinpackning, kroppsskrubb, fotvård och nagelvård. Som pricken över i:et smörjde jag in min med en härlig lavendelolja.

Det blev sedan Happy Hips yoga med Johanna Andersson. En video från Yogobe som finns tillgänglig även på Youtube och en av mina favoritsekvenser. Jisses vad jag behöver jobba på just höfterna! Efter det lyssnade jag på en kort avslappning (dagens meditation) och till sist målade jag naglarna. Nu känner jag mig som ny och redo att gå till jobbet i morgon!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Härlig avslutning vännen min! Jag har gjort precis samma sak, minus yogan fast plus ett corepass. Härligt med hemmaspa och en fin avslutning på fina dagar! Det var tur att jag inte tog den där bilden på mig själv med lermask och la ut på bloggen och Instagram som jag först tänkte! 🙂
    Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *