fbpx

Dagarna flyter ihop och jag vet inte vilken veckodag det är och knappt heller vad vi har för planer de kommande dagarna. På fredagar står det ju simning på träningsschemat men crawlkursen börjar inte förrän nästa vecka, och jag hade tänkt vänta tills på måndag nästa vecka och börja på riktigt då. Men det hindrar ju inte mig från att börja lite i smyg redan denna veckan.

I dag blev det ännu en tur i skogen men denna gången hade vi tagit med ved, korv och ett gäng kompisar. Vi var på den nya skogslekplatsen i Skrylle. Barnen hade jättekul och sprang omkring som galningar i flera timmar. Någon stans mitt i grillade vi korv till lunch, och åt pepparkakor till efterrätt. Sen gick jag hem med lill-tjejen i vagnen, hon skulle vila lunch och jag fick en skön promenad i solen. Sista biten joggade jag hem för att känna lite på löpsteget. Jag hade alldeles för mycket kläder på mig för att springa så jag blev ordentliga varm på ett kick. Händerna och fötterna fick äntligen upp värmen men jag blev samtidigt jättevarm i övrigt. När jag kom hem så tog jag fram ett gummiband och gjorde några enkla övningar och passade samtidigt på att suga åt mig av de sista solstrålarna denna dag. Gummiband är bra, de stärker kroppen på ett utomordentligt sätt.

I morgon är det yogapass och dessutom mitt sista Tabatapass på gymmet (på obestämd framtid). Jag kommer bara fortsätta med yogan under nästa termin (fast det har jag kanske redan berättat) och det ska bli rätt skönt att bara ha ett fast pass och därmed lite mer flexibilitet. Min härliga vän Emma kommer dessutom och tränar yoga med mig och sedan ska vi mysa på stan. Det ser jag verkligen fram emot!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *