fbpx

Efter flera veckor (för att inte säga månader) med halsont och ihärdig förkylning vaknade jag i morse UTAN ont i halsen. Hurra! Förkylningen sitter kvar i näsan men det är betydligt lindrigare. Så efter tandläkarundersökning och lite shopping i Ystad under för- och eftermiddagen så tog jag en kort transportjogg till middagen hos svärföräldrarna. 2,5 km i vrålmörk skog med pannlampa blev det. Så underbart skönt! Jag trodde att jag skulle tycka att det var läskigt med mörkret men faktum är att jag gillade det. Det kändes lugnt och härligt på något vis att bara se den runda ljuspricken snett framför mig på stigen. Stigen ja, den hade ändat sig något sedan sist. Träd hade vält rakt över stigen så det tog ett tag innan jag hittade rätt igen och var säker på att jag var på rätt stig. Det var inte helt lätt att orientera sig i mörkret. För en kort stund där tyckte jag att det var lite läskigt men sen slog jag bort de tankarna. Rädslan sitter ju bara i huvudet.

Så här ser stigen ut i dagsljus. I dag var det inte lönt att ens försöka fotografera. Jag är på G med träningen och speciellt löpningen. Jag tror att 2014 kommer bli ett löparår för mig. Om jag bara ser till att ta hand om min höft ordentligt så ska det nog gå bra. Jag hoppas att jag vinner en Tube roll hos Sara. Jag tror att det är precis vad jag behöver!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Vad härligt det låter! Vad skönt att du känner dig bättre.
    Hmm….2014 som löparår….det hade varit nåt. Kanske ska satsa på det? Känns ganska avlägset just nu….är duktigt ur form och bara äter och äter…. 🙂 Men men, vi får väl se vad 2014 bär med sig…. 🙂
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *