fbpx

Denna morgon blev det yinyoga istället för poweryoga. Jag vaknade med en täppt och rinnande näsa och en hes hals och kände inte alls för att leda yogapass. Men, jag vill verkligen inte ställa in ett pass 30 min innan det börjar så jag gjorde en fulvariant. Jag tog med mig min yinyogaskiva med Ulrika Norborg och satte på den. Sedan yogade jag och gruppen till den tillsammans. Smart va? Jag behövde inte prata, yogan är lugn och har inte så många upp-och-ner-vända positioner (som gör att näsan rinner ännu mer).

Jag har varit seg större delen av dagen och hade helst bäddat ner mig helt och hållet men det blev i alla fall en tupplur på soffan efter lunch. Så skönt! Denna kväll blir det en kopp te framför brasan och tidig läggning. Basta! Jag är egentligen sugen på att göra lite fler ordtavlor eller lite julpyssel men det får vackert vänta.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Usch….hoppas du blir bättre snart. Det var en envis förkylning (eller vad det nu är…) att hålla i sig länge.

    Sv: Min rygg….jo, den hänger med. Jag gjorde de övningarna du tipsade om i två dagar men jag tror de retade ryggen lite för det blev faktiskt värre. Sen vågade jag inte fortsätta….hade troligen blivit bättre sen, säkert en liten "topp" jag skulle över… Men jag är livrädd för att få så ont som jag fick förra året. Försöker röra på mig så mycket jag kan och andas lugnt och fint.

    Kramisar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *