fbpx

Rösterna är räknade och vi har en vinnare! Ja faktiskt två vinnare; en tavla och en som har röstat. Den fina-ord-tavla som fick klart flest röster är…. *trumvirvel*

Observera att det nu står ”att” istället för ”om”. Tack Eva för det förslaget! 🙂 Vem av er som röstade vann då? Jo, det gjorde Titti. Stort GRATTIS! Eftersom du röstade på vinnartavlan så antar jag att det är den du vill ha. Nu ska jag bara göra tavlan ”på riktigt”, sen kommer den till dig på posten.

Nu ska det städas här hemma och i morgon ska det adventpyntas. Första advent, redan? Lite snö hade inte varit fel. Jag längtar efter att stappla ut i längdskidspåret.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Alltså, inte för att jag på något sätt missunnar Titti till hennes vinst MEN jag röstade, men kom inte med. Grymt besviken ;), förväntar mig dubbla chanser nästa gång 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *