fbpx

Dagens Media publicerar idag en lista över de mest inflytelserika träningsbloggarna. Intressant läsning tycker jag som skriver en blogg åt det hållet. Jag ser dock inte min blogg som en renodlad träningsblogg utan mer en ”livsstilsblogg” om hälsa (vilket innefattar träning). Men frågan är kanske snarare hur ni som läser ser på bloggen. Vad säger ni? Är detta en träningsblogg? Om inte, vad är det då för en sorts blogg?

Nu är det dags för lunch och sen blir det nog en till skiva  av den gudomligt goda mjuka pepparkaka som maken bakade igår (eftersom det var hans tur att bjuda på kaka på jobbet). Jag hade glömt bort hur gott jag tycker att det är med den kryddiga smaken i den mjuka kakan med lätt syrlighet från lingon. Bäst är det tillsammans med ett glas mjölk. Maken är i nästan i chock. Det hör nämligen inte till vanligheterna att hans fru (dvs jag) äter kakor värre än ett kakmonster. I helgen har jag tänkt göra ett par olika raw-food-kakaor med julsmak så då blir nog ordningen återställd igen. 🙂

En sista chans, i kväll, efter kl 20, ska jag sammanfatta era röster på fina-ord-tavlorna och dra en vinnare. Har du inte redan röstat så gör det nu. 🙂 Trevlig fredag!

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

 1. Ser såååå gott ut, måste testa en glutenfri mjuk pepparkaka.
  Jag gillar verkligen att kika in här hos dig och jag gillar din blandning av träning och annat i livet.
  Ha en trevlig helg! Kram Jennifer

 2. Mums! Mjuk pepparkaka, så gott!!

  Jag har funderat ett tag nu på vad jag skulle vilja kalla din blogg. Jag har kommit fram till att för mig är det en personlig blogg, kalla det livsstilsblogg om du vill. Kanske är det för att jag känner dig så väl, men för mig är detta varken en träningsblogg eller en hälsoblogg. Den är du – Nellie. Du är en av de få, kanske enda…, människa jag känner som är så där naturligt hälsosam så därför blir detta en personlig blogg för mig. Nellies blogg, helt enkelt. Men det är väldigt skönt att du emellanåt skriver såna här inlägg, så att vi ser att även du är "mänsklig" ibland! 😉
  Tycker så mycket om dig, precis som du är.
  Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *