fbpx

I morgon blir det en heldag med mina kollegor på gymmet. Vi har kick-off med hemlig aktivitet. Spännande! Men först ska jag så klart väcka kroppen med yoga för att kort därefter chocka den med Tabataintervaller. Nya pass är planerade och musik är förberedd. Klockan är över 22.30 så det är hög tid att göra sig redo för en skön natts sömn. I morgon bitti är det jag som går upp med lill-tjejen. Som tur är brukar hon gilla att sitta i våg säng och pussla på iPaden när hon har vaknat och jag passar på att slumra lite till det är dags att gå upp.

Detta var för nästan exakt ett år sedan. Redan då tyckte hon det var spännande med mobilen även om hon inte förstod riktigt vad det var för något. Det finns många åsikter om huruvida barn ska använda modern teknik. Jag tycker att det är bra och utvecklande så länge det inte ersätter annan lek och fysisk aktivitet. Man kan väl säga att det blir någon form av barnvakt där på morgonkvisten, fast ändå inte. Vi är ju där alla tre, tillsammans, i sängen, fast vi gör olika saker.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *