fbpx

Så skönt med fredag idag! Solen har strålat och jag kom åtminstone ut på en cykeltur ner till byn under lunchen för att hämta ut ett paket från Ung cancer. Jag hade beställt ett ”fuck cancer” armband och en tavla med texten ”be the change you wish to see in the world”. Det är ett bra budskap tycker jag. Vi måste alla hjälpas åt att göra världen så som vi vill att den ska vara. Jag håller helt och hållet med det som en mycket kär och klok vän skriver i denna krönika. Jag citerar ”Det viktiga är att inse att ingen kan göra allt, men alla kan göra något” (Louise Dock).

I kväll är det fredagsmys! Det började med lite god mat. Vi testade raw tacowrap med lite oråa tillbehör (förkokt och grillad majskolv + överblivna tacoskal). Man behöver ju som sagt inte gå all in. Gott var det och absolut ett alternativ till traditionella tacos. Snart blir det idol med ett öga (två ögon och två öron när de sjunger) och ett öga på datorn för att förbereda helgens träningspass. I morgon lördag blir det som vanligt yoga + tabata och nu känner jag mig äntligen fri från min förkylning. På söndag är jag gästinstruktör hos Coach K Runners och ska ha ett rörlighetspass på Sankt Hans kl 11. Mer info finns här. Kom och träna om du har möjlighet! Det är gratis och bara att dyka upp. Pappa kan du fira under morgonen, eftermiddagen och kvällen. 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *