fbpx

Jag fick önskemål om att dela med mig av hur en veckomeny ser ut i vår familj så här kommer denna veckans matsedel. Vi har nyligen ändrat våra matrutiner på kvällen och äter numera kvällsmat med lill-tjejen vid 17-tiden, i alla fall de dagar vi är hemma alla tre vid den tiden. För att detta ska fungera så behöver vi planera och förbereda kvällsmaten i förväg. Det är jag som är den mest passionerade matlagaren  i familjen och den som är mest kräsen med vad vi ska äta så det faller det sig naturligt att det är  jag som tar tag i detta. I gengäld slipper jag oftast diska. Det är en bra deal tycker vi båda. Win win är bra! 🙂

Måndag: Omelett med kalkon, potatis, lök och och tomater med sallad
Tisdag: Fisksoppa med torsk, lax och räkor, morot och vitkål
Onsdag: Fransk kycklinggratäng
Torsdag: Morotsplättar med ärtris och böncreme
Fredag: Raw tacowrap

Idag blev det alltså fransk kycklinggratäng. Det var supergott! Receptet finns här om någon vill testa. Vi gör alltid lite mer än 2 portioner så jag kan ta med mig lunchlåda till jobbet också. Ibland lagar vi två rätter när vi ändå är i farten, för att underlätta och spara tid dagen efter.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *