fbpx

I går kände jag mig mycket piggare så jag körde till Green Matmarknad och bunkrade nötter och annat gott.

Eftersom jag kände mig frisk och kry så bestämde mig för att köra mina pass denna lördagsmorgon. Jag hade visserligen försökt få vikarie men utan att lyckad så helt självvalt var det inte. Även om jag verkligen ogillar att ställa in pass så hade jag inte kört om jag inte trott att jag var redo för det, så jag körde! Det blev ett bakslag. Nu ligger jag på soffan hos svärföräldrarna i Kivik och känner mig varm och seg. Tröttsamt. Vi ska i alla fall gå ner en sväng till hamnen där det ska brinna ljus överallt. Österlen lyser denna helgen. Jag håller tummarna för alla de som springer halv eller helmaran som startar om en liten stund.

I morgon söndag avslöjar jag vem som vinner den fina tröjan. Det blir även ett tröstpris till en av er som varit med och tävlat.
Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

 1. Nä fy för att åka på det igen! Hoppas du kryar på dig snarast!!
  Det låter trevligt med en Green matmarknad, säkerligen en massa godsaker vi kan äta med
  Sunt förnuft!
  Kram Sandra

 2. Men usch då! Du får ta hand om dig, vilket jag i och för sig vet att du gör! 🙂
  Vila, vila, vila….

  Och du, hur osannolikt är det inte att vi spanat in samma klocka?! Eller….kanske inte osannolikt alls….utan bara helt logiskt!

  Krya på dig och massor av KRAMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *