fbpx

Jag har haft en riktig utrensardag och då hittar man ju ofta en massa saker som blivit liggande. Någon som känner igen sig? Jag gick igenom allt från gamla tidningar (klippte ut det jag vill spara) och kläder som hamnat längst in i garderoben, det mesta av en bra anledning. Då hittade jag den snygga träningstopp som Malin gav mig och Pernille när vi representerade B.A.B.Y på Stora Hälsodagen i Malmö tidigare i år. Nu är det så att denna topp bara har använts just denna dagen för det visade sig att den var är en storlek för stor för mig (M). Tack vare min korta längd blev det en väl djup urringning som jag inte riktigt känner mig bekväm med. Jag tycker att det är väldigt synd att denna snygga topp i härligt orange B.A.B.Y-färg inte blir använd så därför tänker jag ge den till någon av er som läser detta.

Det gäller alltså en Alma Tee från Rönisch i färgen glory orange, storlek M. Om du vill ha denna så skriv en kommentar till detta inlägg. Jag blir glad om du berättar för mig hur denna blogg skulle kunna bli bättre och/eller vad det är som du gillar med den? Är du ny läsare så berätta gärna vad du skulle vilja läsa om för att komma tillbaka hit. Ni har fram till på fredag  den 1/11 på er. Kom igen nu, ge mig er ärliga feedback! 🙂

Alma Tee Rönisch glory orange

Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

 1. Åh, jag skulle jättegärna vinna den fina tröjan! Har inte varit inne på din blogg tidigare, men fastnade mycket för dina fina bilder och den bra blandningen av inlägg – hälsa, recept, träning och tankar. Extra plus för den snygga kalendern (lite frälst när det kommer till kalendrar just). Kommer säkerligen att komma tillbaka oavsett, men skulle uppskatta om du skrev mer detaljer kring din träning. Kanske om mål som du har satt upp eller om du kör efter något speciellt upplägg med träningen 🙂

 2. JESUS ALLAN vad jag skulle vilja vinna denna t-shirt.
  Jag är ny läsre, och hittade dig genom B.A.B.Y på facebook. Min första reaktion på din blogg är att designen är tilltalande, och efter några lästa inlägg känns det som att även designen utstrålar en hel del "du". Bloggen är välskriven vilket jag finner otroligt viktigt för att återkomma. Du skriver harmoniskt och konicst. Superkul idé med "veckans uppslag".

  Vad som skulle kunna förbättras (och skapa mer läsare) är om du aktiverar dig på fler sociala medier och låter t.ex. en instragramruta poppa med de bilder du lagt upp, ett twitterflöde med vad som händer där, och kanske facebook. Många bloggare har alla tänkbara sociala medier kopplade till sin blogg, men det viktigaste är ju att ha kvalité på det som visas. Instagram är ganska kul och lätt att förstå, jag skulle börja där!

 3. Hej vännen! Superfin tisha men då jag själv har en överfull gardrob ger jag ngn annan chansen att norpa den. MEN det hindrar ju inte mig från att komma med bloggtips :-).

  Där du inspirear mig allra mest är när du ger dig an nya ävntyr (lär dig crawla tex). Och sedan maten!!! Mer recept och kanske en vecko-planering hade jag tyckt vara roligt. Gärna raw-ffod inspirerat 🙂

  KRAM

 4. Den hade ju lyst upp fint nu på hösten och nya träningskläder gör ju att man blir lite bättre eller hur?! Ja man får intala sig det iaf!!!

  Hmmm jag tycker verkligen om din blogg som den är, så vad ska jag skriva 😉 träning är ju något vi båda anser vara bra för både kropp och knopp… Du skriver inspirerande om det du brinner för och Dina nyttiga recept har jag sparat för jag tror att jag en dag kommer göra dom… Än har jag tyvärr inte gjort något, kanske för att jag inte har just dom nyttiga grejorna hemma, ja man kan ju såklart lägga dom i kundvagnen nästa gång man handlar *ler
  Jag är lite mer sunt förnuft med mat och godsaker! Ibland kolhydrater t middag ibland inte! Det är sååå gott med en Marabou ibland 😉
  Men vi är alla olika och hittar det som passar oss själva! Just nu passar detta mig…

  Du har en bra variation av det som står dig nära och det du brinner för och jag gillar det så jag kommer hur som vad du ändrar, förnyar, tar bort fortsätta läsa…

  Här är det storm!!! Ordentligt storm!

  Kram Sandra

 5. Hittade hit via B.A.B.Y´s Facebook sida och jag måste säga att du har en trevlig blogg med mycket bra bilder. Bilder är viktiga för att jag ska fastna för en blogg och du har lyckats. Jag kommer gärna tillbaka även om du inte ändrar något men gärna någon länk om du är aktiv på sociala medier tex Instagram är en favorit för mig 😉

 6. och då får jag en reflektion av dig när jag läser ditt svar 🙂
  Såklart att du också äter med sunt förnuft och det är ju utifrån vad du tycker är sunt förnuft! så visst är det ganska subjektivt med "sunt förnuft"!
  Inget negativt alls nu med vad jag ska skriva :-O, jag ser ditt sunda förnuft positivt det är bara det att, det du lagar så nyttigt och det du lagar med finns inte i mitt skafferi därför tycker jag kanske att du är extra nyttig och jag fortfarande äter vitt mjöl, pasta, potatis med "sunt förnuft" jag ser tex mitt eget bröd bak som nyttigt även om vissa degar innehåller vitt mjöl ibland… men känns ändå bättre än det i affären (affären köps det i ibland med)
  Jag skulle kunna fortsätta, hihi men jag
  måste rusa och hinner inte skriva klart, och vill inte radera heller 😉
  men inget negativt i vad jag vill printa ner i ord….

  Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *