fbpx
Pinterest

Jag har funderat mycket på det där med mental styrka den senaste tiden och killarna i Gimp Monkeys som jag berättade om igår hade verkligen tänkvärda saker att säga.  Detta är mina favoritcitat från filmen. Har du inte sett den ännu så gör det nu!

”I didn’t want my disability to become an excuse for me not to follow what I was passionate about”

”It is all about that attitude .What do you really perceive as hard? I feel like that having one arm is a pretty minor inconvenience, really. That’s just my perception. The right attitude in one arm will beat the wrong attitude in two arms, every time”

”Everyone has a disability of some kind, it’s mental or physical, we all have stuff going on. What’s holding you back, that’s your disability. But you have got to own it and use it to improve forward instead of letting it holding you back”

”We are limited by our beliefs. I just decided I was going to the top, no matter what. I was not gonna quit”

En som har uppmärksammat mental hälsa är Sara Rönne och jag vill återigen tipsa om hennes tänkvärda pod Träningsglädje talks. Ansnitt 17 och 18 berör delvis det här med mental hälsa. Lyssan på dem!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Har funderat på detta ett tag nu och nej…kommer inte på någon bra ursäkt. Jag kommer på många ursäkter, men alla är faktiskt riktigt dåliga…. 🙂
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *