fbpx

Idag blev det glass x 2, som kompensation för gårdagen. En Magnum till eftermiddagsfikat och riktigt smarrig chokladglass efter kvällsmaten, direkt ur förpackningen. Och ja, det är nog ca en månad sedan jag skrev om glassfrossa senast. 🙂

Simningen gick förresten helt ok. Pulsen rusar trots att man inte tar i på samma sätt som när man tränar på land. Jag antar att det är vattnets motstånd som gör att känslan är så annorlunda, inte bättre eller sämre, bara annorlunda. Det går i alla fall bättre och bättre för varje gång och idag var det andningspoletten som trillade ner. Jag ser fram emot att kunna simma lite längre sträckor i öppet vatten nästa sommar, kanske här i Blekinge skärgård.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *