fbpx

I kväll är det jag som sitter här hemma och konstaterar att sommarledigheten är slut, efter 8 veckor. Jag känner mig så glad och tacksam att vi valde att vara hemma så många veckor tillsammans hela familjen. Och vilken sommar vi har haft! Vädret har visat sig från sin bästa sida och då är Sverige verkligen underbart. Vi hade planer på en eventuell utlandssemester men den bestämde vi oss för att spara till ett senare tillfälle. I morgon är det jag och lill-tjejen som går till förskolan och maken åker till jobbet, om han hittar dit efter 10 månaders pappaledighet. En ny era börjar.

Nu när vardagen sätter fart igen så gäller det att komma igång med planering och prioritering och förberedelser både för träning och bra mat. Är det något som jag (och vi som familj) verkligen prioriterar så är det bra mat. Här kommer ett tips på ett riktigt gott, snabbt och näringsrikt mellanmål.


Bananmums

En banan
2 tsk nyttigt fett (kokosolja, ghi etc)
Kanel
Rostade nötter

Dela bananen på längden
Bre på fettet
Pudra över kanel
Hacka nötterna grovt och sprinkla över

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Ser mumsigt ut!
    Ja visst har det varit en fantastisk sommar. Så härligt att vara tillsammans så många veckor, det gjorde ni rätt i.
    Lycka till på förskolan, lillskruttan!

    Kram

  2. Det där lät och ser underbart ut, måste provas! Har precis köpt hem kokosolja och ska testa det 🙂 Åh så mysigt att vara hemma med familjen på semestern.
    <3 Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *