fbpx

Idag är en sådan där dag när jag inte riktigt känner mig nöjd efter en måltid, inte mätt och belåten, oavsett vad jag äter (ja visst, lingonveckan är på ingång). Efter en sen och även den icke tillfredsställande middag så gick jag och letade i skåp och lådor efter något smaskigt. Jag hittade lite av varje men inget direkt som jag var sugen på, förrän maken påminde mig om 88:an-glassen. Jag tittade frågande på honom, vad är det för glass? Sen kom jag ihåg, det är en rektangelformadhalvlitersglassförpackningipapper med 88:an-smak, ni vet en så’n som man brukade dela och äta direkt ur med en sked. Jag brukade i alla fall det, när jag var, hmm, ung? I kväll kände jag mig alltså som 17 igen och gjorde precis så, förutom att jag nöjde mig med en tredjedel av rektangeln. Ja ja, jag vet att jag har skrivit tidigare att jag inte gillar ”vanlig” glass, men i dag har helt enkelt en så’n där dag, en hederlig ”jag är sugen på glass”-dag. Mums!

88:an glass i ny förpackning

ps. 88-an-glassen kan rekommenderas om man gillar 88a.an vill säga.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Det är så skönt att läsa sånt här! Att du liksom också kan känna så! 🙂

    Välkommen till min värld! Sådär känner jag alltid….varje dag…. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *