fbpx

Vi har haft minst sagt växlande väder de senaste dagarna. Klart och soligt för det mesta med korta men intensiva regnskurar. På eftermiddagen tog vi en tur till Brösarps backar (ja just det, vi är i Kivik och hälsar på svärföräldrarna) men mer om det snart. Jag hade nämligen ett löppass inplanerat och jag tänkte att det var lika bra att riva av det på förmiddagen. Jag fick med maken även denna gång. Intervaller var planen och så blev det, i backe. Jobbigt men gött! Vi värmde upp med en relativt lugn jogg till Vitemölla och tillbaka, så härligt att springa längs havet. Det blev drygt 2 km men med stopp halvvägs för att stretcha och skyla för (ös-)regnet. Sen var det dags för backen. Vi sprang den första i ett tempo som verkade rimligt, ansträngande men inte ap-jobbigt, och markerade hur långt vi kom på en minut. Det blev vår backsträcka. Sen sprang vi nio till och hade som mål att hålla oss under minuten, och gissa vad, det klarade vi! Den sista gav vi järnet och grejade det på 51 sekunder. Grymt bra tycker jag! (positiv pepp till mig själv). Just efter sista omgången kom en ny skur, fast då var vi redan på väg ut på piren för att bada. Det är en härlig känsla att bada när det regna, lite dubbelt liksom, man blir blöt från alla håll och kanter. 15 grader i vattnet var skönt svalkande (jo jag tycker faktiskt det!).

Brösarp ja, dit tog vi oss på eftermiddagen. Ännu fler backar, det kändes i benen. Men oj så vackert det är i det böljande landskapet. Och korna med sina kalvar är så gulliga och inte alls skygga. Fast lite avvaktande var de allt, klappa dem fick man inte. Mest imponerande var att lill-tjejen orkade ta sig hela vägen upp för den första långa backen till fots. De små fötterna pinnade på bra vill jag lova.

Brösarps backar

 Vi hittade perfekt mogna björnbär. Synd att det är så snårigt och sticksigt bara. Gott var det!

Björnbär

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

 1. Bra kämpat med intervallerna!!! Så bra att din man vill hänga på, min man får stanna hemma med barnen så jag kan träna hehe… (Han tränar också så han får sin tid han med)
  Jag har aldrig velat träna med någon annan men nu under sommaren har jag kört intervaller med kompisen och jag ångrar inte det en sekund! Vi ska ut och springa 10 km tillsammans innan det är dags för Midnattsloppet!
  Jag har följt, nästintill i alla fall, ett löp/jogg schema inför loppet! Hittade det på jogg.se!!
  När ska du springa ditt lopp?
  Visst finns det dagar jag inte har lust att ta mig ut, men oftast sticker jag ut, för känslan när man är klar är ju bara så härlig! Jag tar gärna min racer cykel då! Eller så springer jag olika tempon mellan lyktstolpar så blir jag färdig fortare hehe
  Men nu känner jag mig halv krasslig så jag vilar lite, tog en kortare promenad nu ikväll!
  Dina bilder visar verkligen att ni har haft en härlig sommar!!!
  Men här anas höst i luften!

  Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *