fbpx

Vi är tillbaka på Tromtö, samma ställe som vi firade midsommar på. I går vaknade vaknade vi till strålande sol och ett stilla hav. Det var läge för ett morgonbad. Men först sjöng vi för maken och gav honom paket. Dagen fylldes med en cykelutflykt för att handla lite förnödenheter och sen en himla massa bad. Och så tårta så klart! Vi avslutade med en försenad middag och på det lite skönsång framför elden. Denna dagen ska jag minnas senare i år när regnet står i sidled och man helst undviker att sticka näsan utanför dörren.

En riktigt god tårta fylla med massa bär!

Denna dag började lite blåsigt men blev riktigt skön den också. I dag var det lill-tjejen som stod för det mesta badandet. Plötsligt var det helt ok att ”simma runt” och skvätta massa vatten, även där hon inte bottnade. Jag undrar vad det är för tricks hennes morfar har. Lära barn att simma, det kan han! För mig och maken blev det en varm, men rätt bra löprunda. Naturen är underbar! Jag kan dock inte med att stanna för att fotografera så bilder visar jag sällan från min  löprundor. Men tänk er tät lövskog med en massa små snirkliga stigar som följer vattnet och där eftermiddagssolen precis hittar igenom på vissa ställen. Magiskt!

Grillen på Tromtö. Här samlas alla för att laga middagmat. Här spelades det även gitarr in på småtimmarna framför ”lägerälden”.

Nu ska det dock bli skönt att hoppa ner i sin egna säng. Tabatapass väntar i morgon bitti, bäst att ladda.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Sommarminnen är bra att samla på sig och ta fram ur rockärmen när höststormarna viner utanför fönstrena. Jag samlar oxå…
    Det ser ut som ett underbart ställe ni är på. Keep on enjoying…
    Kram

  2. Grattis till maken! Vilken Smaskig tårta ni kalasade på 🙂
    Det är säkert en fantastisk natur ni springer i, själv sprang jag över och längs med golfbanan häromdagen… Livsfarligt ju! Det gick lite fortare hehe…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *