fbpx

Skickar en liten hälsning från Tromtö i Karlskrona skärgård. Vi sitter nu och väntar på glöd för att grilla vår kvällsmat. Kanske det blir ett kvällsdopp i det ljumna vattnet. 25 grader mäter badtermometern, det är ju sannerligen inte varje sommar det blir så varmt.

Imorgon börjar en ny vecka, för vår del innebär det de sista två semesterveckorna. Vi ska fira makens födelsedag. Det blir sång, presenter och tårta. Ha en bra vecka!
Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Gud så vackert! Låt sommaren leva för evigt!
    Pssst. Öppen gård finns på tre olika ställen i Skåne. En till två dagar vardera. Men det är slut för i år. Vi var i Munka-Ljungby. Men det finns även i Stockamöllan och nånstans utanför Tomelilla tror jag. Det brukar stå om detta på mjölkpaketen i juli. Kan absolut rekommendera det till nästa sommar!

    Ha ett härligt födelsedagskalas!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *