fbpx

Jag har ju som sagt tillbringat MÅNGA somrar i den Blekingska skärgården och har en solklar favorit, Tjärö. Naturen är vacker, djuren betar fritt och husen är faluröda med vita knutar, helt klart en idyll. Visserligen händer det både ett och annat med ön i dagsläget eftersom den fick ny ägare för ett par år sedan och allt är sannerligen inte positivt. Jag hoppas verkligen att ”mitt” Tjärö kommer finnas kvar även i framtiden, den ön är en stor del av min barndom. Jag varnar redan nu för bildmaraton…

Förutom ö-jogging så har vi, eller mest jag, ägnat oss åt lite yoga-posering. Det är verkligen kul att göra det i naturen, på underlag som är allt annat än tillrättalagt. Känslan blir mer äkta och balansen utmanas lite extra. Nu kommer bilderna!

Eftermiddagspromenad på ön

Lill-tjejen på promenad med morfar och Eva 

”Sitta där”, speciellt bland stenar och grus.

Söta djur att titta på

Dockan ska också bada!

Övar enarmshandstående. Svårt!

Att jogga här är en fröjd!

Spana in mig i min fina flytväst!

Som den uppmärksamme ser på sista bilden så har vi ”koppel” till lill-tjejen. Annars hade hon säkert sprungit rätt ner i vattnet och det undviker vi helst, inte bara av praktiska skäl. Hon lever dock i ovisshet  som tur är för hon hade aldrig gått med på att någon höll henne, hon kan ju själv. 🙂
Det finns många fler bilder men de smyger jag in vid senare tillfälle. 🙂 Tack för idag, slut för idag!

Flygande hälsningar /Nellie

7 svar

 1. Godmorgon, dags att börja jobba! 🙂
  Underbara bilder, superfint!
  Och så den där goa lilla tjejen, jag vill bara krama henne när jag ser henne! Och så har ni kommit till "kan själv" stadiet…..good luck! 😉
  Kramisar!

 2. Underbara bilder.
  Var på Tjärö för en sådär femton år sen och blev kär vid första ögonkastet. Nog borde jag åka dit igen alltid….
  Enjoy!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *