fbpx

Nu är yogautmaningen slut, kanske lika bra det eftersom jag känner att jag inte tagit den riktigt på allvar… Visst har jag känt efter oftare vad kroppen behöver just idag och min reflektion är att det räcker med ett par yogaövningar för att höja energin eller komma till ro, beroende på vad som behövs just i stunden. Det jag tar med mig är just att göra ett par övningar då jag känner att kroppen behöver det, istället för att tänka att om jag inte kan köra ett helt pass så är det inte lönt. Det är alltid lönt att göra yoga, även om det ”bara” är ett par minuter!

Jag hoppas på att det kan bli fler yogaevent framöver i alla fall, DET är mer min grej än att ”tvingas” yoga varje dag. Sara som jag hade utmaningen tillsammans med har definitivt haft sämre förutsättningar än jag men hon har ändå yogat mer, en eloge till Sara och alla er som hängde på. Vad har ni andra för reflektioner av yoga, utmainingen eller ej?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *