fbpx

Sommarvärmen fortsätter här ner i Skåne och vi njuter för fulla drag! Gårdagen bjöd på en heldag i Malmö Folketspark, förutom när det var dags för lunch och fika, då tog vi oss något ”off site”. Lunch på ekologiska Chez Madame som jag skrivit om tidigare och eftermiddagsfika på Oh la la. Två riktigt bra ställen i närheten av parken. 🙂 Vi avslutade på en filt i skuggan av ett träd i en park. Det var välbehövligt med lite skugga. Jag övade på huvudstående, och vet ni vad, det gick riktigt bra! Två gånger stod jag flera sekunder, med sträckta ben. 🙂 Snart är jag kanke redo för handstående också!?! Det blev min yoga igår, kanske inte helt optimalt, men bättre än inget.

Lunch på Chez Madame

Lek i parken

Fika på Oh la la

Idag har vi spenderat hela dagen på stranden i Lomma. Så härligt! Lill-tjejen gillade att gräva i sanden mer är att doppa tårna, men det spelar ju mindre roll. Hon hade det så bra i den gigantiska sandlådan.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *