fbpx
Herr och Fru Rolf

Idag har vi varit gifta i två år jag och maken, hurra för oss!!! Lill-tjejens farfar har varit barnvakt medan vi har roat oss på tu man hand. Vi började med en joggingtur i Bokskogen. Vi hade ”vår” bröllopslåt på högsta volym i bilen på väg dit ”Life is a highway” med Rascal Flatts och vi mindes känslan den dagen då vi sa ja till varandra, så mycket kärlek! Det kanske låter konstigt för vissa av er att vi roar oss med just en joggingtur men för oss är det speciellt eftersom vår första date var just i löpspåret. Det är ju dessutom lyx att springa tillsammans istället för var och en för sig. Maken hade samma shorts som på vår första date, specialinköpta för det tillfället. Själv har jag uppdaterat mina träningskläder sedan 2006. 🙂

Bokskogen i Torup

Efter intervaller på 7 km slingan (som för övrigt är en riktigt härligt kuperad slinga) så tog vi en dusch och körde sedan till Malmö och Slottsträdgårdens café för att äta lunch. Maten var riktigt god, när den väl serverade, efter en halvtimmes väntan… Kaffe på maten valde vi att ta på Café Noir efter tips från maken syster. Och vem träffar vi inte där om just svägerskan. 🙂 Det är hon som tagit bilderna på oss, tack Sanna!

Kaffe och glass på Café Noir

Så kul vi har!

Vi har nu ätit middag tillsammans med svärmor och svärfar, och snart blir det nog lite häng i soffan. Vi dricker vin som vi fick på bröllopsdagen som var ämnat för denna dag. Inte dumt alls! Tack Lina med syskon! Som avslut på denna dag blir det meditation innan läggdags. Halva tiden för yogutmaningen har nu gått….

Flygande hälsningar /Nellie

7 svar

 1. Grattis på bröllopsdagen!
  Klart som korvspa´t att man ska ut och springa om man gjort det på första daten – rolig idé!
  Café Noir har jag missat (som så mycket annat), men det tar jag som ett tips. Och lite meditation det har jag minsann gjort idag för ovanlighetens skull 🙂

  Kram

 2. Ett stort grattis till er!Vilken bra bröllopsdag ni verkar ha haft, det är härligt att springa tillsammans, särskilt eftersom det inte blir så ofta när man har småbarn.
  Må så gott! Kram Jennifer

 3. Ett stort grattis på bröllopsdagen 🙂 klart man ska fira sin bröllopsdag i skogen med en joggtur, härlig idé 🙂
  Gaaah jag har för första gången kört intervall med en kompis, woooow jag är helt slut! Känns härligt nu att kroppen har fått köra på lite hårdare, som det lätt blir när man peppar varann… Grymt nöjd!

  Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *