fbpx

Idag hade jag möjligheten att starta dagen med yoga i solen ute i trädgården. Så underbart skönt! Det blev ett pass på 30 min där framförallt bålens styrka utmanades. Poweryoga har verkligen allt!

Uppåtgående hund

Glödposition
Jag vill även passa på att påminna om yogaeventet som jag och Sara bjuder in till på torsdag. Det blir startskottet för vår yogautmaning Everyday yoga under 30 dagar. Kom och poweryoga med oss! Oavsett om du vill vara med på utmaningen eller ej så är du självklart välkommen att vara med på yogaeventet.  Vi kommer guida en nybörjarklass så alla kan vara med. Eftersom vi är två stycken så kommer ni dessutom att få extra mycket hjälp att hitta rätt i positionerna, det är perfekt för den helt oinvigde yogautövaren.

Flygande hälsningar /Nellie

9 svar

  1. Det låter helt klart som en underbar start på dagen. Jag har helt kommit ifrån yogan, jag borde verkligen ta upp den igen, jag vet ju att jag mår bra av den.

    Hoppas att det blir ett riktigt lyckat event! Kram Jennifer

  2. Vilka härliga bilder! Duktig du är som får till det på morgonen…underbar tid att träna, men svårare att få till. Rent karaktärsmässigt menar jag….sängen är ju så skön på morgonen…..men kommer man bara upp är det underbart! 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *