fbpx

Jag och Sara (som nu är på väg hem till Sverige) tänkte ha en yogautmaning under juni där vi ska träna yoga varje dag, inte nödvändigtvis ett helt pass och inte heller bara fysisk yoga. Meditation kommer komma in som nytt element och det kan bli en utmaning för både mig och Sara som inte direkt har någon större erfarenhet av just meditation. Mer info om utmaning kommer senare….

Yoga i trädgården

Om våra planer går i lås så kommer vi även att kunna bjuda in till en träff IRL! Det hade väl varit kul?!? Reservera eftermiddag/kväll torsdagen den 13/6 så länge, det är nämligen det datum vi jobbar mot i dagsläget. Det i så fall yoga och meditation tillsammans med oss någon stans i Skåne. Håll tummarna att vi får ihop det!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *